Nekka-Nacht 2018 - zaterdag 21 april 2018 - Roma Antwerpen
praktisch

Datum
Zaterdag 21 april 2018 (zittend)

Aanvangsuur

Concert start om 20.00 uur, deuren vanaf 19:15 uur. Het einde van het concert is omstreeks 23.00 uur.

Locatie
De Roma
Turnhoutsebaan 286
2140 Borgerhout

Bereikbaarheid
Alle informatie over de bereikbaarheid van de zaal met fiets, het openbaar vervoer of auto, dat heeft De Roma al piekfijn uitgezocht. Deze informatie kan je hier vinden.
Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer of met de fiets als je in de buurt woont! Je helpt ons op deze manier om de overlast voor onze buren te beperken. Bovendien is het in de straten rondom De Roma betalend parkeren.

Toegankelijkheid
De Roma is vlot betreedbaar voor mensen met een fysieke beperking. Rolstoelgebruikers kunnen zonder problemen in de zaal. Voor hen is er ook aangepast sanitair voorzien.
Het is aangewezen tijdig aanwezig te zijn (deuren openen om 19:15u), zodat we u kunnen begeleiden naar een goede plaats.
Bij Nekka-Nacht is het balkon enkel geopend voor VIP gasten. Dit is enkel toegankelijk via trappen.
De Roma beschikt over een FM-installatie. Hierdoor kunnen mensen met een slecht gehoor toch van onze activiteiten genieten. Een zender (met hoofdtelefoon die u bij ons kan lenen of via een apart kanaal op uw aangepast hoorapparaat) versterkt het geluid van het podium zonder storende omgevingsgeluiden.

Voorzieningen
In De Roma zijn aan de bar diverse kleine versnaperingen te verkrijgen. Voor een avondmaal vooraf zijn in de buurt van De Roma diverse restaurants en snackbars.
Zie ook 'Eten in de buurt'.

EHBO
Op Nekka-Nacht wordt de EHBO-post bemand door Het Vlaamse Kruis.

onze sponsors
bottom